sábado, 8 de noviembre de 2008

Refundem.....




Si aquest paio es capaç de proposar-se refundar quelcom, que collons, jo també "m'autorefundo"..............

->True Blood és una puta merda:
Els temps en que una bona escena de sexe mitigaven els possibles alts i baixos d'arguments pocs inspirats, fa temps que ja han passat. Nip/Tuck fa anys i panys que juga amb els límits de la conducta social (i sexual) límit. Hank Moody es un (gairebé) nou vingut, tanmateix les seves peripècies (i per què no dir-ho, les d'en Charlie Runkle) ens tenen el cor (i la bragueta) robats. Hank Moody mola, és cool i la sèrie té un "punyat" d' alicients que la fan d'allò més "groovy.
True Blood té bones escenes de sexe. Gairebé totes protagonitzades pel Jason Stackhouse "plus" la "partenaire" de torn. Tanmateix això no es prou ni suficient. Ni de conya.
Si algú ha vist més d'un episodi de "Fringe", s'haurà adonat de cert motllo que es repeteix (de forma absurda pel meu parer) episodi darrera episodi (menys el quart, el més visible de tots els emesos fins ara). A True Blood passa una cosa similar. No es que el ritme sigui lent, es que les trames es repeteixen de manera absurda (tenint en compte que estan a la primera temporada). Com quant detenen, interroguen i deixen anar a en Jason (ho fan 2 cops i mig en els primers episodis) convertint la narració en un bónic (i absurd i buit) cercle viciós. O com l'home-gos enamorat de la Sookie sempre disposat a salvar-la (quant té forma canina, es clar).
Els tòpics vampírics també s'acumulen, en general tots els que fan referència a "Les cròniques vampíriques" de la senyora Rice.
True Blood podría ser la nova Twin Peaks. Podria tenir "enanos bailando" i somnis raros de collons () i la única explicació necessaria sería "son putos vampirs, no fan res de normal ells". True Blood podría ser hipnótica, explotar la suor i la sexualitat surenya a l'estil Death Proof tanmateix es queda en una cosa rara, sense ritme i sense capacitat (ni voluntat) d'innovar. Això sí tots els "gafapasta" units del món segurament dirant que es la "puta millor série que mai s'ha fotut en aquest món".

1 comentario:

Unknown dijo...

Vaig deixar de veure True Blood després del primer episodi. Una merda avorrida.
De Fringe, només puc dir que segurament millorarà a partir de la segona temporada, quan Abrams acostuma a desvariar amb les seves sèries i trencar les cotilles que marquen les primeres temporades.